آموزش افزایش اعتماد به نفس
ایجاد اعتماد به نفس و افزایش اعتماد به نفس یک امر مهم برای رسیدن به موفقیت است. باتوجه اهمیت آن در زندگی آموئزش افزایش اعتماد به نفس بسیا رایج شده است. اما ما قصد داریم در این مطلب قصد داریم به اربطه افزایش اعتماد به نفس و ارتباط آن با قانون جذب بپردازیم. همه ی ما دوست داریم که فردی با اعتماد به نفس باشیم . آیا تا به حال از خودتان پرسیده اید که فواید اعتماد به نفس چیست؟ همه افراد با اعتماد به نفس از بدو تولد این ویژگی را نداشته اند و خودشان با شرکت در دوره های آموزشی و مطالعه کتابهایی درباره افزایش اعتماد به نفس توانسته اند که تبدیل به فردی موفق و با اعتماد به نفس شوند.
مفهوم اعتماد به نفس
اعتماد به نفس به معنی باور به توانایی خود برای انجام دادن کارها می باشد. وقتی اعتماد به نفس دارید، به خودتان ایمان دارید و احساس خوبی نسبت به خودتان دارید. شما می دانید که مهم نیست که چه اتفاقی در حین مسیر رخ می دهد، چون شما همیشه راهی برای حل مسائل دارید. افرادی که عزت نفس دارند، معمولاً خوش بین و پر انرژی هستند و راه هایی برای رسیدن به خواسته های خود پیدا می کنند.
افراد با اعتماد به نفس می دانند که حتی زمانی که همه چیز بر وفق مرادشان پیش نمیرود، می توانند از پس هر چیزی برآیند. هر اتفاقی که در طول روز بیفتد، اغلب روی خلق و خو یا دیدگاه آنها نسبت به زندگی تاثیر نمی گذارد. افزایش اعتماد به نفس کلید موفقیت افراد در مراحل مختلف زندگی می باشد
مزایای افزایش اعتماد به نفس چیست؟
افزایش اعتماد به نفس مزایای زیادی دارد. در اینجا چند مورد از این مزایای افزایش اعتماد به نفس را ذکر خواهیم کرد:
1. افراد دارای اعتماد به نفس احساس خوشحالی و رضایت بیشتری از خود دارند
افراد با اعتماد به نفس خودشان را باور دارند و افکار مثبت دارند یعنی به جای نکات منفی روی نکات مثبت تمرکز می کنند و در نتیجه زندگی شادتری دارند.
2. انرژی و اشتیاق بیشتری برای زندگی دارند
با کمبود اعتماد به نفس، فرد دچار کمبود انرژی و اشتیاق می شود. وقتی به خود ایمان دارید، انرژی بیشتری صرف انجام کارهای مورد علاقه تان خواهید کرد، چون به توانایی های خود ایمان دارید. احتمالاً این را تجربه کرده اید که وقتی کاری را انجام می دهید که از آن لذت می برید و می دانید که می توانید آن را به خوبی انجام دهید، برای انجام آن هیجان و اشتیاق بیشتری دارید. همین امر در بسیاری از جنبه های زندگی شما صدق می کند.
3. شما می توانید تفکرات تان را عملی کنید
وقتی به خودتان ایمان داشته باشید، می دانید که از عهده انجام کارهایی که در ذهنتان می گذرد، برآیید. شما خودتان را محدود به گفته ها و تفکرات دیگران نمی کنید. شما می دانید که اگر به اندازه کافی برای رسیدن به خواسته تان تلاش کنید به آن خواسته دست پیدا می کنید.
4. تعداد دوستانتان زیاد می شود
دوستان بیشتری پیدا می کنید و به راحتی معاشرت می کنید زیرا از طرز فکر و دیدگاه دیگران نسبت به خودتان ترسی ندارید. به همین علت است که افراد دارای اعتماد به نفس برونگراتر هستند و مایل به گفتگو و ملاقات با افراد جدید هستند. همچنین به احتمال زیاد در موقعیت های اجتماعی اعتماد به نفس بیشتری دارند و اضطراب اجتماعی کمتری دارند.
5. دیگران به افراد با اعتماد به نفس احترام می گذارند
افرادی که اعتماد به نفس دارند پاک سازی ذهن را انجام داده و برایشان اهمیتی ندارد که دیگران در موردشان چه فکری می کنند. آنها مورد احترام هستند زیرا به خودشان ایمان دارند. اینکه بتوانید روی دیگران تأثیر بگذارید و الگو باشید، برای دستیابی به موفقیت موثر است. به همین دلیل است که اگر اعتماد به نفس پایین دارید باید روی آن کار کنید.
6. افراد دارای اعتماد به نفس در شغلشان موفق تر هستند
افراد دارای اعتماد به نفس نه تنها رهبران بزرگی هستند، بلکه اعضای تیم خوبی نیز هستند. افرادی که میزان اعتماد به نفس زیادی دارند، می توانند با باور توانایی های خود به موقعیت های شغلی خوبی دست پیدا کنند.
7- افراد با اعتماد به نفس به دیگران اجازه نمی دهند که آنها را کنترل کنند
افراد با اعتماد به نفس ارزش خود را می دانند. آنها به دیگران اجازه نمی دهند که آنها را کنترل کنند یا آنها را وادار به انجام کارهایی کنند که خودشان دوست ندارند. آنها نمیترسند حرف خودشان را بزنند و نسبت به مسائل مختلف انتقاد کنند.
8- به خوبی موقعیت های استرس زا را کنترل می کنند
افرادی که اعتماد به نفس پایین دارند، اغلب تحت فشار قرار می گیرند. کنترل استرس و موقعیتهای دشوار برای آنها سخت است و اغلب با بازخوردهای منفی به خوبی برخورد نمی کنند. از سوی دیگر، افراد با اعتماد به نفس، تمایل دارند که استرس و شرایط سخت را بهتر مدیریت کنند. آنها در شرایط استرس زا به خودشان این جمله را می گویند” من می توان این کار را انجام دهم”.
9- به اهداف خود دست پیدا می کنند
این افراد کمتر به اهداف شخصی خود دست می یابند. آنها اجازه نمی دهند که ترس از شکست مانع شان شود و اگر همه چیز طبق برنامه پیش نرفت از انجام کار دست نخواهند کشید.این افراد برای رسیدن به اهداف خود سخت کار می کنند، حتی زمانی که کارها سخت و زمان بر هستند.
آموزش افزایش اعتماد به نفس با دوره قانون جذب
همانطور که گفتیم، اعتماد به نفس داشتن و آشنایی با راه های افزایش آن مزایای زیادی دارد و در این مقاله تنها به بررسی برخی از این مزایا پرداختیم.
افرادی که اعتماد به نفس کافی نداشته باشند در زندگی با چالش ها و موانعی روبرو می شوند، به همین منظور باید سعی کنید که اعتماد به نفس تان را افزایش دهید.
اعتماد به نفس یکی از فاکتورهای مهم توسعه فردی است. اهمیت افرایش اعتماد بنفس آنقدر در زندگی زیاد است که دستیابی و داشتن ارتباطی موثر، دستیابی به شغل مورد علاقه و موارد دیگر در گرو داشتن اعتماد به نفس کافی است. اموزش قانون جذب با رشد توسعه فردی شما و افزایش اعتماد به نفس شما را در رسیدن به خواسته و آرزوها همراهی می کند.
به همین منظور، اگر به دنبال رشد شخصی و شغلی خود هستید، حتماً روی اعتماد به نفس تان کار کنید و در دوره های کاربردی قانون جذب شرکت کنید.
معایب اعتماد به نفس پایین
اگر میزان اعتماد به نفس در شما کم باشد، دچار مشکلات روحی، تغییر در خلق و خو خواهید شد و حتی در مسیر شغلی با موانعی مواجه می شوید. برخی از معایب اعتماد به نفس پایین عبارتند از:
1. از دست دادن انگیزه
اگر اعتماد به نفس کمی داشته باشید، انگیزه تان را برای ادامه تحصیل، موفقیت در موقعیت شغلی تان، انجام پروژه ها و کارها به تنهایی از دست می دهید و فردی سردرگم و استرسی خواهید بود. همه ی این عوامل می توانند مانع رشد شما شده و انگیزه تان را برای انجام کارها از بین ببرند.
2. شرکت در روابط اجتماعی
افرادی که اعتماد به نفس پایینی دارند ممکن است صحبت کردن در برابر مافوق خود یا برگزاری سخنرانی برایشان سخت باشد. این به این علت است که آنها تصورات منفی در مورد خود دارند و فکر می کنند اطرافیانشان نیز همین احساس را نسبت به آنها دارند. همه این احساسات منفی، وضعیت ناخوشایندی را تشدید می کند که باعث می شود میزان ارتباط فرد با دیگران در اجتماع کاهش پیدا کند.
3. افزایش احساس خستگی
این افراد، افرادی هستند که بیشتر مواقع احساس خستگی می کنند.
4. عدم رسیدن به اهداف
فردی که اعتماد به نفس پایینی دارد، همیشه این سوال را از خود می پرسد که چرا به خواسته هایم نمی رسم و دائماً در مورد خود نتیجهگیری منفی میکند و سناریوهایی را در ذهن خود ایجاد میکنند که ناشی از احساس بی ارزشی است.
5. ریسک نکردن
این افراد به دلیل اینکه ریسک نمی کنند شانس موقعیت شغلی را از دست بدهند. آنها از پذیرفتن مسئولیت خودداری می کنند زیرا می ترسند که نتوانند به خوبی وظیفه شان را انجام دهند.
6. بلاتکلیفی و عدم توانایی در تصمیم گیری
عدم اعتماد به نفس منجر به مشکلاتی در تصمیم گیری می شود. از آنجایی که چنین افرادی مدام در ذهن خود سناریوهایی ایجاد می کنند، ممکن است حتی در مورد ساده ترین مسائل نیز تصمیم گیری برایشان دشوار باشد. بلاتکلیفی و عدم توانایی در تصمیم گیری می تواند منجر به شکست در موقعیت شغلی شود.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.